Home cleaning

Почистване и дезинфекция
от професионалисти!

Омръзна ли ви да сменяте фирмите за почистване? Обадете се сега за безплатна оферта: 0884818658

ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ

Чистотата и уютът вкъщи са от първостепенно значение за всяко домакинство. Съвременният живот става все по-натоварен и рано или късно намирането на добра фирма за почистване на домове се оказва наложително.

Home cleaning
Home cleaning

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ

Чистият поддържан офис е един от основните фактори за висока продуктивност и мотивация на служителите. Чистотата на работното място създава уют и благоприятна среда за креативност и постигане на високи цели.

ПОЧИСТВАНЕ НА СГРАДИ

Почистването на сгради изисква подготовка, планиране, координация, своевременни реакции и прецизно ръководство във всеки един етап.

Home cleaning
Home cleaning

ИНДУСТРИАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Професионално почистване на логистични центрове, складове, фабрики, предприятия и други промишлени обекти. Изграден стандарт за контрол по качеството.

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

Професионално обучените екипи на “Home cleaning” са въоръжени с всичко необходимо за почистване след ремонт на Вашия дом, офис или бизнес сграда.

Home cleaning
Home cleaning

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ

Основно почистване на дом, офис, бизнес сграда, заведение, търговски обект или хотел – ние сме подготвени и квалифицирани за почистването им из основи.

РЕМОНТНИ УСЛУГИ ЗА ВАШИЯТ ДОМ

С гаранция до 1 година, след завършване на ремонта. Качеството ни е приоритет. Следните видове услуги за вътрешни ремонти на къщи и апартаменти:

  • Шпакловка гипсова
  • Боядисване на стени
  • Гипсокартон на стени и тавани
  • Ремонт на Ел инсталации

Цени при оглед и по договаряне. Работните деиности са в гр.София и цяла област София: Телефон за връзка
0899 879 079

Home cleaning