Home Cleaning

Кои сме

About Us

Повече от 5 години опит в почистването

Нашата фирма е създадена от професионалисти и надеждни специалисти.

Ние предлагаме почистване с екологични препарати и продукти, качество на достъпни цени, коректност и безупречна чистота.

Мисия

Целта ни е да бъдем национален пазарен лидер в предоставянето на услуги за почистване, предоставяйки надеждни, качествени, рентабилни почистващи решения на нашите клиенти Обадини се сега

Визия

Започнахме да предлагаме почистващи услуги В София. През 2022 открихме нов клон и в Стара Загора. Нашата визия за бъдещето е да предоставим професионално почистване в цялата страна. Запази си час

Ние почистваме
докато сте доволни

Свържи се с нас

Нашите ценности

Нашата цел е Вашето удовлетворение (разбира се след префесионалното ни почистване.

  • Ориентирана към клиента: Обслужваме клиентите си, сякаш обслужваме себе си. Ние ценим тяхната обратна връзка и я използваме, за да подобрим работата си.
  • Екологично ориентирани: Ние внимателно избираме най-добрите и естествени почистващи продукти, които дават невероятни резултати.
  • Превъзходство и иновации: Ние предоставяме обучение на нашия персонал, за да гарантираме високия стандарт на обслужване. Ние сме в крак с най-новите иновации в екологичните продукти и технологии, което ни позволява да внесем най-доброто в домовете на нашите клиенти.
  • Разширяване/Растеж: всеки ден работим за популяризирането си в общността. Създаваме дългосрочни отношения, като непрекъснато се разширяваме и увеличаваме екипа си регулярно.

История на Home Cleaning

Предоставяне на услуги за почистване на къщи и офиси повече от 5 години

Home Cleaning е широко призната със своя ангажимент да обслужва качествено клиентите си, като същевременно се грижи за околната среда.

Ние имаме история на високи постижения и отдаденост към нашите клиенти, предоставяйки професионални и висококачествени услуги за почистване.

Home Cleaning е позната сред над 1000 доволни, частни и фирмени клиенти в София. Затова и нашият екип се увеличава регулярно.

Този ангажимент за качество и репутация на отлично обслужване, увеличиха ръста на нови клиенти в област Стара Загора с нови 20%.

Ръководството на Home Cleaning продължава да инвестира в мдернизирането на почистващата техника и повишаване на качеството на услугата.