Почистване на апартаменти

почистване на апартаменти
 

Почистване на апартаменти

Нашият метод за почистване ни отличава. Нашите клиенти продължават да се връщат при нас, защото ние предоставяме услуги, които работят и поддържат домовете и апартаментите им чисти, до най-малките детайли. Нашата Ротационна схма на почистване Ви гарантира дълготрайна чистота и се е доказала многократни при десетките наши клиенти записали се за абонаментно почистване.

Как работи нашата услуга за почистване на апартаменти?

Започваме с цялостно детайлно почистване на целият Ви апартамент. При първото почистване, нашито служители ще почистят старателно Вашия апартамент, със специално внимание към вашата кухня и баня.

На втората сесия ще почистим целия ви апартамент, но този път ще предоставим услуги за детайлно почистване във Вашите спални и жилищни зони.

Ще продължим да поддържаме това ниво на детайлно почистване във Вашия дом през следващите ни посещения, като предоставяме услуги за дълбоко почистване на ротационен принцип.

Всеки път, когато почистваме, ще предоставяме услуги, които включват следното:

  • Подови настилкиПочистване на всички подови настилки с професионален, мощен екстрактор/прахосмукачка.
  • Избърсване на прахСтарателно отстраняване на прахта от всчички предмети в помещенията - секции, етажерки, картини и други.
  • Обиране на паяжиниКазват, че паяците носели добри вести. Но паяжините не са приятна гледка в дома. Затова ние ще почистм всяко ъгълче от нежеланите паяжини.
Или заяви почистване онлайн
Онлайн заявка