Пране на килими на място

 

Пране на килими на място

Нашата система за професионално почистване ни отличава от множеството фирми за почистване. Затова нашите клиенти продължават да се връщат при нас. Защото ние предоставяме услуги, които работят и поддържат домовете и апартаментите им чисти, до най-малките детайли.

Защо редовното пране на клилима е важно?

Почистването на килим е работа, която се извършва най-добре от професионалисти. Методът за парно почистване на нашите специалисти, не само премахва мръсотията от замърсени килими, но също така унищожава микроби, мухъл и бактерии и има силен дезинфекциращ ефект върху тъканите.

Методите, които прилагаме, са изпитани през годините плюс нашия екип от всеотдайни професионалисти имат богат опит в справянето дори с най-упоритите петна и замърсявания по вашите скъпи килими. Оборудвани сме с всички необходими инструменти и модерни решения, които ни помагат да постигнем отлични резултати при почистване всеки път. Винаги третираме петна и други дефекти, преди да продължим с дълбокото почистване на килима, за да сме сигурни, че оставяме деликатните текстилни подови настилки дезинфекцирани и светли.

Phone:
0884 81 86 58
Пон-Пет: 9:00 – 18:00
Събота: 10:00 – 16:00
ЗАЯВКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ