Преди/след преместване

Услуги за почистване при нанасяне и изнасяне

Предстои Ви смяна на квартира или нанасяне в ново жилище, офис?

Ние сме тук за да Ви помогнем с почистването. Нашата услуга за почистване на дома ще направи така, сякаш никога не сте били там.

Преместването може да бъде достатъчно стресиращо, без да се притеснявате, че ще трябва да подреждате, след като приключите

Home Cleaning е тук, за да премахне стреса от преместването. Последното нещо, за което искате да се притеснявате, е да почистите офиса или апартамента си и да го подготвите за следващите собственици или наематели. Ние предлагаме професионални услуги за почистване при изнасяне и нанасяне, които ще ви позволят да се съсредоточите върху най-важното – новия Ви дом или офис.

Нашите обучени професионалисти по почистване няма да оставят недокоснат кът от Вашия офис или апартамент. С усъвършенствани техники и процеси, ние ще направим Вашето пространство да изглежда по-добре, от всякога.

Удобни услуги за наематели и наемодатели

Независимо дали сте наемател, който се опитва да си върне гаранционния депозит, или наемодател, който иска бързо да има нов наемател в свободното  помещение, Home Cleaning е тук, за да ви помогне. Ние отиваме отвъд прахосмукачката и почистването на прах и навлизаме дълбоко в всчко ъгълче, за да изчистим вашето пространство от прах и мръсотия. Ще почистим вътрешността на печките и ще изчистим хладилника Ви от тези стари миризми на храна. Съсредоточете се върху всичко останало, което идва с преместването и оставете мръсната работа на нашия екип. Нашият многогодишен опит в почистването ни прави много повече от обикновена фирма за почистване. Ние сме тук, за да направим живота Ви малко по-лесен, да Ви осигурим чистота, която можете да видите и почувствате. Когато наемете нашия екип, можете да сте сигурни, че сте в най-добрите ръце.

Телефон:
0884 81 86 58
Пон-Пет: 9:00 – 18:00
Събота: 10:00 – 16:00
БЕЗПЛАТНА ОФЕРТА